£ $

Εγγύηση & Επιστροφές

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΑΙΡΕΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας εντός 10 ημερών από την παραλαβή της επιστροφής σας και τη συνολική αξία, με εξαίρεση τα έξοδα αποστολής ή οποιαδήποτε άλλη. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το NN Αθήνα αποστέλλοντας φαξ, τηλεφωνικά ή e-mail. Αν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε αυτό το δικαίωμα, θα σας ζητηθεί από το NN ATHENS να επιστρέψετε τα προϊόντα αχρησιμοποίητα, στην αρχική κατάσταση που λάβατε το πακέτο και όλα τα συστατικά του. Προϊόντα που επιστρέφονται ελλιπή ή κατεστραμμένα, φθαρμένα ή χρησιμοποιήμενα δεν αντισταθμίζονται. Αφού συλλέξουμε τα προϊόντα, η πίστωση θα εκδίδεται στο όνομά σας, στον τραπεζικό λογαριασμό που έχετε υποδείξει σε εμάς. Η επιστροφή των χρημάτων καλύπτει το κόστος των προϊόντων και όχι τα μέσα ή ότι κοστίζει (Τράπεζα, κλπ). Εάν έχετε παραγγείλει ένα προϊόν σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα, τότε ίσως θα σας ζητηθεί να επιστρέψει και τα άλλα προϊόντα που περιλαμβάνουν αυτή την παραγγελία.

Σε περίπτωση παραλαβής ελαττωματικού προϊόντος, παρακαλούμε ενημερώστε μας άμεσα (εντός 10 ημερών) και θα επισκευαστεί ή θα αντικατασταθεί το προϊόν με δικά μας έξοδα. Η ανωτέρω εγγύηση δεν καλύπτει ελαττώματα που προκύπτουν από ατύχημα, αμέλεια ή κακή / βίαιη χρήση.

Αν έχετε λάβει ένα προϊόν που δεν έχετε παραγγείλει, πρέπει να μας ενημερώσετε εντός 10 ημερών, προκειμένου να προβούμε στην άμεση αντικατάσταση αυτού με δικά μας έξοδα.

Σε κάθε περίπτωση, για να ασκήσετε το δικαίωμα της επιστροφής / αντικατάστασης το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να είναι αχρησιμοποίητο, άφθαρτο, στην αρχική του συσκευασία και με όλα τα αξεσουάρ που το συνοδεύουν. Τα προϊόντα που δεν πληρούν τα παραπάνω δεν αντισταθμίζονται. Πριν από κάθε αντικατάσταση /επιστροφή προϊόντος θα πρέπει να προηγείται επικοινωνία με το ΝΝAthens. Σε κάθε περίπτωση, επιστροφή χρημάτων των προϊόντων, τα έξοδα μεταφοράς βαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

 

NN Athens

Μοναστηράκι - Οδός Αθηνάς 8

Τηλ. +30 210 28 54 980

info@nnathens.com