£ $

Πολιτική απορρήτου

Το NNAthens σέβεται τις ανησυχίες σας σχετικά με την ιδιωτική σας ασφάλεια και ακολουθεί αυστηρές διαδικασίες για την προστασία των πληροφοριών των πελατών μας και διασφαλίζει ότι τα προσωπικά σας δεδομένα διαχειρίζονται με υπεύθυνο τρόπο. Δεν αποκαλύψουμε πληροφορίες που παρέχετε σε τρίτους.

Επί του παρόντος, το NNAthens συγκεντρώνει online πληροφορίες πελατών για να ενισχύσει την online εμπειρία μαζί μας, για να βελτιώσει και να διατηρήσει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας, καθώς και για προωθητικούς και διαφημιστικούς σκοπούς.

Συλλέγουμε πληροφορίες από εσάς όταν συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας και επιπλέον, όταν αγοράζετε προϊόντα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες για να σας ενημερώσουμε για τις αλλαγές στην ιστοσελίδα μας, ή να σας ενημερώσουμε για τα νέα προϊόντα μας. Μπορεί επίσης να καταγράφουν ποια είναι τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν ή να ρωτήσετε μετά, έτσι ώστε να βελτιωθούμε για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της ιστοσελίδα μας.

Ταχυδρομικές διευθύνσεις και τους αριθμοί τηλεφώνου χρησιμοποιούνται για την επεξεργασία παραγγελιών, παράδοση εμπορευμάτων, τη συγκέντρωση πληροφοριών και, όταν απαιτείται επικοινωνία που συνδέεται άμεσα με τις παραγγελίες ή πληροφορίες που διατίθενται μέσω της ιστοσελίδας μας.

Διευθύνσεις μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για περιοδικές αποστολές από το NNAthens για νέα προϊόντα και υπηρεσίες. Τα cookies χρησιμοποιούνται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, αλλά μόνο για να παρακολουθείτε τα περιεχόμενα του καλαθιού σας, αφού έχετε επιλέξει ένα προϊόν.